juli 27, 2018

Om de 4

Laboratoriet leverer støbte stel af høj kvalitet til laboratorier og klinikker i hele landet. Vi er specialister inden for fremstillingen af håndlavede støbte stel i CoCr-legering, og er dagligt i dialog med forskellige tandlæger, teknikere og andre laboratorier, for løbende at optimere vores arbejdsgang og fremstille konstruktioner af højeste kvalitet.

Vi konstruerer som udgangspunkt alle stel efter kundens anvisning og tegning, men kommer gerne med forslag til ændringer, hvis vi vurderer, at det vil gavne patienten, enten på et kosmetisk eller funktionelt grundlag. Vi er altid åbne overfor henvendelser, uanset om det drejer sig om generelle spørgsmål eller specifikke forespørgsler.

Vi anbefaler, at specialarbejde samt reparationer forudbestilles, så vidt muligt, således vi kan estimere, hvornår arbejdet kan forventes retur. På denne måde kan vi sammen sikre, at patientforløbet skrider fremad uden forsinkelser.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via tlf. 38 88 20 43 eller på mail de4@stellab.dk alle hverdage fra kl. 7-15.