juli 27, 2018

Arbejdsseddel

Her kan du downloade De 4 Stellabs’s officielle arbejdsseddel i pdf format. Udfyld og vedlæg arbejdsseddelen ved aflevering af arbejde til Stellab.

Vi konstruerer som udgangspunkt alle stel efter kundens anvisning og tegning, men kommer gerne med forslag til ændringer, hvis vi vurderer, at det vil gavne patienten, enten på et kosmetisk eller funktionelt grundlag. Vi er altid åbne overfor henvendelser, uanset om det drejer sig om generelle spørgsmål eller specifikke forespørgsler.

Til vores støbte stel anvender vi Remanium GM 800+ fra dentarium, som vi har rigtig god erfaring med.Vi mener det er det bedste på markedet ifht. fleksibilitet, styrke, sejhed, m.m. Vores legeringer indeholder selvfølgelig ikke nikkel. Tryk HER for at læse dentariums officielle datablad.

Vi anbefaler, at specialarbejde samt reparationer forudbestilles, så vidt muligt, således vi kan estimere, hvornår arbejdet kan forventes retur. På denne måde kan vi sammen sikre, at patientforløbet skrider fremad uden forsinkelser.

download arbejdsseddel

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via tlf. 38 88 20 43 eller på mail de4@stellab.dk alle hverdage hverdage fra kl. 7-15.